Φώτης & Λίντια - DANCE SCHOOL GRIVAS

Φώτης & Λίντια

Ο Φώτης γνώρισε το tango σε μια milonga που βρέθηκε τυχαία, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η μαγική ενέργεια που ένιωσε μεταξύ των ζευγαριών αλλά και η περιέργεια του να δει τι «κρύβεται» μέσα σε αυτή την αγκαλιά, ήταν αυτά που τον ώθησαν πολύ γρήγορα στην πρώτη του σχολή tango. Από τότε αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτό και γέμισε την καθημερινότητα του με μαθήματα, προπονήσεις και σεμινάρια.

Η Λίντια από την άλλη ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το χορό και τη μουσική. Το κλασικό μπαλέτο ήταν η μεγάλη της αγάπη, μέχρι που γνώρισε το tango με αφορμή μια παράσταση. Η μουσική, οι στίχοι αλλά και η δύναμη της ένωσης δυο ανθρώπων που μοιράζονται μια κοινή αγκαλιά, την έκαναν από τότε να επιλέξει το tango, ή μάλλον καλύτερα το tango επίλεξε εκείνη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 και ταίριαξαν από την αρχή όχι μόνο ως χορευτές, αλλά και ως χαρακτήρες. Από τότε πραγματοποιούν σεμινάρια και shows στην Ελλάδα, συμμετέχουν σε μουσικοχορευτικές παραστάσεις και διαγωνισμούς, παραδίδουν μαθήματα και έχουν παρακολουθήσει από κοινού σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα με τους Leandro Oliver, Laila Rezk, Silvio La Via, Gabriel Misse, Natalia Hills, Alejandro Aquino, Fabian Peralta. Αν μπορούσαν να πουν με μια λέξη τι είναι το tango για αυτούς θα έλεγαν ”έμπνευση”…Έμπνευση να συνεχίζεις… να αγαπάς… να ονειρεύεσαι…