Πρόγραμμα - DANCE SCHOOL GRIVAS

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Δευτέρα

 • 18:00 - 19:00: Hip-Hop kidsΑφορά ηλικίες 7-12 ετών. Αν θέλετε ένα διασκεδαστικό, γεμάτο  ενέργεια και συναρπαστικό μάθημα που εστιάζει στις πιο δημοφιλείς χορευτικές κινήσεις το Hip-Hop είναι αυτό που ζητάτε!!! Στο τμήμα αυτό μαθαίνουμε τις βασικές κινήσεις του Hip-Hop καθώς και την απομόνωση αλλά και τον συντονισμό όλου του σώματος!!!   - Κατερίνα ΑναγνωστάκηΗ Κατερίνα Αναγνωστάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολείται ως χορεύτρια από το 2010 και ως δασκάλα από το 2012. Είναι χορογράφος συνιδρύτρια και μέλος των playmobeat crew , διαγωνιστικής ομάδας στη street dance κοινότητα, καθώς και μέλος σε locking διαγωνιστική ομάδα, με τις οποίες έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς με πολλές διακρίσεις μια εκ των οποίων είναι η 2η θέση στο breakin bad 2018 στην Αθήνα, αλλά και σε παραστάσεις και εκδηλώσεις και show όπως στο street dance theater awards 2017 στη Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς και αξιόλογους χορευτές και έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια από καταξιωμένα ονόματα ελληνικής και διεθνής χορευτικής σκηνής. Επίσης κατέχει το δίπλωμα του ISTD intermediate στο modern jazz.  
 • 20:00 - 21:00: Latin προχωρημένωνΣτο τμήμα αυτό διδάσκονται όλοι οι latin χοροί (Rumba, Cha Cha Cha, Jive, Samba, Paso Doble). Αυξάνεται η ποικιλία στα βήματα σε όλους τους χορούς και ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην τεχνική  αλλά και στο connection μεταξύ του ζευγαριού, απαραίτητο στοιχείο για ένα πιο συγχρονισμένο, σωστό, όμορφο και φυσικό χορευτικό αποτέλεσμα! - Ανδρέας ΓρίβαςΞεκίνησε χορό το 1998. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος Associate τόσο στους latin όσο και στους ballroom χορούς. Η διαγωνιστική του πορεία άρχισε το 2000 και συνοδεύτηκε από νωρίς από μεγάλες επιτυχίες όπως κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας το 2000 και το 2002, και του Κυπέλου Ελλαδας το 2000 και το 2001, μερικές απο τις πολλές διακρίσεις που είχε είναι:
  • 1η θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2003 και 2005
  • 1η θέση στο Κύπελο Ελλάδος 2003 και 2004
  • 1η θέση στο Acropolis Open το 2003, 2004 και 2005
  • 2η θέση στο Acropolis Open το 2006
  • 6η θέση στο Διεθνές Κύπελο L'Espal de Ball 2005
  • Διακρίσεις σε Διεθνείς Open Διαγωνισμούς σε Albena, Bologna, Ρουμανία, Cervia, Slovenia, Basano, Kistelek, Πολωνία, συμπεριλαμβανομένης της 24η θέσης σε Albena και Cervia το 2004 και της 10ης θέσης στο Bologna Open
  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διαγωνιστικού latin χορού, συμπεριλαμβανομένων: Maurizio Vescovo και Melinda Törökgyörgy, Slavik Kryklyvyy, Emanuele Soldi, Elisa Nasato, Jukka Haapalainen και Sirpa Suutari, Andrej Skufca και Katarina Venturini, Jason Roditis και Tonia Kosovich, Barbara Ambrose και άλλων.  

Τρίτη

 • 16:30 - 17:30: ΣύγχρονοΟ σύγχρονος χορός αναπτύχθηκε κατά τα μέσα του 20ου αιώνα ως μία μορφή αντίδρασης στις αυστηρές δομές του κλασικού μπαλέτου, με ιδιαίτερη απήχηση στην Αμερική και την Ευρώπη. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του είδους χορού είναι ότι εξελίσσεται διαρκώς, εκφράζοντας την εποχή του. Η τεχνική του σύγχρονου χορού επικεντρώνεται στη δυνατή και ελεγχόμενη εργασία του ποδιού, την έντονη χρήση του κορμού, επίσης περιλαμβάνει σύσπαση και χαλάρωση, ασκήσεις στο πάτωμα, πτώση και επαναφορά και στοιχεία αυτοσχεδιασμού. Πολύ συχνά χρησιμοποιούνται αναπάντεχες αλλαγές στον ρυθμό, την ταχύτητα και τις κατευθύνσεις. Επιπλέον, ορισμένες φορές ενσωματώνει στοιχεία από χορούς πολιτισμών εκτός Ευρώπης, όπως οι αφρικανικοί και ιαπωνικοί χοροί. Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι κινήσεις των χορευτών συνθέτουν μια χορογραφία, αφού οι φιγούρες εναλλάσσονται με πολύ αρμονικό τρόπο, ώστε τα διαφορετικά είδη χορού να γίνουν ένα. - Ελένη ΜητρούσηΗ Ελένη ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό στην ηλικία των 4 ετών. Κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας μοντέρνου χορού (ISTD), επαγγελματική εμπειρία στον κλασικό (RAD) και σύγχρονο χορό. Είναι απόφοιτη Pilates Instructor (mat & equipment) της Base Training Academy. Επίσης είναι πιστοποιημένη Instructor Zumba® Fitness, Zumba® Kids & Kids jr. και Strong by Zumba, καθώς και πιστοποιημένη Stretching Instructor από την BFS Academy. Έχει πολυετή εμπειρία ως Fitness Instructor και δασκάλα κλασικού, σύγχρονου και μοντέρνου χορού.
 • 17:30 - 18:30: CommercialΤο commercial είναι ουσιαστικά κάτι σαν το "εμπορικό hip-hop", δηλαδή απαρτίζεται από τις κινήσεις εκείνες που βλέπουμε στα videoclip και πάντα ζηλεύαμε. Ανήκει και αυτό στην κατηγορία των street dances αλλά ξεχωρίζει καθώς έχει έντονο το θηλυκό στοιχείο, γρήγορες εναλλαγές κινήσεων και πόζες. Έχει να κάνει με την pop μουσική αλλά μπορούμε να το δούμε να εκφράζεται και με rnb, house και άλλα εναλλακτικά ακούσματα. Το συναντάμε σε βιντεοκλίπ, συναυλίες pop τραγουδιστών ή fashion shows. - Ελένη ΜητρούσηΗ Ελένη ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό στην ηλικία των 4 ετών. Κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας μοντέρνου χορού (ISTD), επαγγελματική εμπειρία στον κλασικό (RAD) και σύγχρονο χορό. Είναι απόφοιτη Pilates Instructor (mat & equipment) της Base Training Academy. Επίσης είναι πιστοποιημένη Instructor Zumba® Fitness, Zumba® Kids & Kids jr. και Strong by Zumba, καθώς και πιστοποιημένη Stretching Instructor από την BFS Academy. Έχει πολυετή εμπειρία ως Fitness Instructor και δασκάλα κλασικού, σύγχρονου και μοντέρνου χορού.
 • 18:30 - 19:30: Τα πρώτα μου βήματα στον χορό (3-6 ετών)Χαρίστε στο παιδί σας μια ευχάριστη και δημιουργική ενασχόληση! Το group αυτό αφορά όλα τα παιδιά απο 3 έως 5 ετών. Επιδιώκεται η γνωριμία του παιδιού με τη μουσική, το ρυθμό & την κίνηση καθώς και των βασικών βημάτων σε όλους τους χορούς. Τα παιδιά συμμετέχουν σε χορογραφιούλες καθώς και σε δημιουργικά παιχνίδια! Τα οφέλη; Ανεκτίμητα!
  • Τα παιδιά μαθαίνουν να γνωρίζουν τον εαυτό τους (τις αντοχές τους, τις προτιμήσεις τους).
  • Αναπτύσσουν την αντίληψη τους
  • Διευρύνεται η φαντασία & η δημιουργική έκφραση
  • Σημαντική επίσης είναι η συμβολή στην κοινωνικοποίηση, τα παιδιά κάνουν φίλους, παίζουν, διασκεδάζουν & μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά.
  • Αναπτύσσεται το αίσθημα της πειθαρχίας
  • Ασκείται όλο το σώμα, το παιδί μαθαίνει να στέκεται & να περπατάει σωστά αποκτώντας με τον καιρό αρμονία στην κίνηση & ευλυγισία.
   
  - Πασχαλιά ΧωριανοπούλουΗ Πασχαλιά Χωριανοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Η ενασχόληση της με το χορό ξεκινάει απο τα παιδικά της χρόνια όπου διδάχτηκε παραδοσιακούς  ελληνικούς χορούς. Η πρώτη επαφή της με Latin χορούς και Oriental έγινε το 2008 και πολύ γρήγορα προχώρησε στον αθλητικό χορό με σημαντικές επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς. Κάποιες απο τις διακρίσεις είναι: 1η θέση one dance cha cha cha 1η θέση one dance rumba 3η θέση one dance samba 2η θέση στο Three dance (samba-cha cha cha-rumba) 1η θέση στο Three dance στο 8th IDTA Dance Contest 1η θέση στο Five dance στο 23rd Satolia Dance Festival Είναι κάτοχος του διπλώματος IDTA (International Dance Teachers Association) από το British Dance Council (BDC) , το οποίο και κατέκτησε με υψηλή βαθμολογία και διάκριση!
 • 19:30 - 20:30: Oriental παιδικόΑποτελεί έναν πολύ όμορφο, ζωηρό και διασκεδαστικό τρόπο γυμναστικής και έκφρασης ταυτόχρονα!!! Είναι μία πολύ ασφαλής και πολύ επωφελής μορφή άσκησης, και γι’ αυτό είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία! Το Oriental αποτελεί την τέλεια γυμναστική για όλο το σώμα!! Βοηθά στη βελτίωση της ευελιξίας του κορμού καθώς επίσης γυμνάζει τα πόδια και τους μύες της μέσης, οι οποίοι δυναμώνονται από τις κινήσεις των γοφών. Ο χορός με πέπλο βοηθά στην ενδυνάμωση του επάνω μέρους του σώματος, των χεριών και των ώμων. Τα κύμβαλα δαχτύλων εξασκούν τα δάχτυλα στο να κινούνται ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σώμα και δυναμώνουν τα χέρια. Ιδανικό για να μάθουν οι νεαρές μας χορεύτριες να ελέγχουν, να απομονώνουν αλλά και να συνδυάζουν όλα τα μέρη του σώματός τους!!! Κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο σε όλους τους χορούς!!! - Μαριτίνα ΣπυράτουΗ Μαριτίνα Σπυράτου ξεκίνησε χορό μόλις απ' τα 7 της χρόνια! Το 2010 ξεκίνησε την διαγωνιστική της πορεία με πολλές διακρίσεις και χρυσές επιτυχίες σε πανελλήνιους διαγωνισμούς αλλά και σε φεστιβάλ χορού όπως στα festival Satolia , στο Athens dance sport open ,στο odgc , στο Hellenic dance sport open κ.α. όπου σε όλα ήταν στο βάθρο! Ειδικεύεται σε drum solo καθώς και στη χρήση ειδικών αξεσουάρ όπως : μονό πέπλο, διπλό πέπλο, σπαθί, βεντάλιες, φτερά και κύμβαλα. Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία και κάνει μαθήματα και για διαγωνιστικό oriental σόλο ή ομαδικό.  
 • 20:30 - 21:30: Oriental
  Τον τελευταίο καιρό ο χορός της κοιλιάς κερδίζει όλο και περισσότερες θαυμάστριες καθώς αποτελεί έναν όμορφο τρόπο γυμναστικής και έκφρασης ταυτόχρονα. Είναι χορός μυστηριώδης και σαγηνευτικός και χαρακτηρίζεται από χάρη, θηλυκότητα και αισθησιασμό. Είναι μία πολύ ασφαλής και πολύ επωφελής μορφή άσκησης, και γι’ αυτό είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα στο σώμα μας. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του χορού αυτού είναι η πρόληψη της οστεοπόρωσης. Επειδή οι χορευτές oriental βρίσκονται σχεδόν συνέχεια πάνω σε λυγισμένα γόνατα, στηρίζουν όλο το βάρος του σώματός τους στον σκελετό τους, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωσή του. Επιπλέον, καθώς οι περισσότερες κινήσεις συμπεριλαμβάνουν απομονώσεις σε κάποια μέρη του σώματος βελτιώνεται η ευελιξία του κορμού. Τα πόδια και οι μύες της μέσης δυναμώνονται από τις κινήσεις των γοφών. Ο χορός με πέπλο βοηθά στην ενδυνάμωση του επάνω μέρους του σώματος, των χεριών και των ώμων. Τα κύμβαλα δαχτύλων εξασκούν τα δάχτυλα στο να κινούνται ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σώμα και δυναμώνουν τα χέρια.
  - Μαριτίνα ΣπυράτουΗ Μαριτίνα Σπυράτου ξεκίνησε χορό μόλις απ' τα 7 της χρόνια! Το 2010 ξεκίνησε την διαγωνιστική της πορεία με πολλές διακρίσεις και χρυσές επιτυχίες σε πανελλήνιους διαγωνισμούς αλλά και σε φεστιβάλ χορού όπως στα festival Satolia , στο Athens dance sport open ,στο odgc , στο Hellenic dance sport open κ.α. όπου σε όλα ήταν στο βάθρο! Ειδικεύεται σε drum solo καθώς και στη χρήση ειδικών αξεσουάρ όπως : μονό πέπλο, διπλό πέπλο, σπαθί, βεντάλιες, φτερά και κύμβαλα. Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία και κάνει μαθήματα και για διαγωνιστικό oriental σόλο ή ομαδικό.  
 • 21:30 - 22:30: Αργεντίνικο Tango προχωρημένωνΊσως το ταγκό να είναι ένα μυστικό παράθυρο που οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο... πέρα από τον χρόνο και την ηλικία. Στο ταγκό δεν υπάρχουν κανόνες που να θέτουν όρια. Το αργεντίνικο ταγκό είναι ένας αυτοσχεδιαστικός χορός που βασίζεται σε τέσσερα θεμελιώδη στοιχεία: το βάδισμα, τις στροφές, τα σταματήματα και τις διακοσμητικές κινήσεις. Ο χορός μοιάζει με παζλ που κάθε φορά συναρμολογείται με διαφορετικό τρόπο. Κάθε παρτενέρ προσθέτει το δικό του στιλ και σκέρτσο και έτσι ο χορός αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον και οι φιγούρες γίνονται απροσδόκητες, ξαφνιάζοντας τους θεατές, αλλά και τους ίδιους τους χορευτές. Παρ' όλο που όλοι οι χορευτές ακολουθούν κάποιους συγκεκριμένους «κανόνες» όσον αφορά στον χορό, είναι αδύνατο να γνωρίζουν πώς ακριβώς θα δομηθεί ο χορός, με ποιες κινήσεις θα «διακοσμήσει» κάθε παρτενέρ τον χορό ή πως θα εκφραστεί πάνω στη μουσική. Οι χιλιάδες εκπλήξεις που μπορεί να επιφυλάσσει ο ένας παρτενέρ στον άλλο, είναι που κάνουν το αργεντίνικο ταγκό τόσο εθιστικό. Και οι δύο παρτενέρ συμμετέχουν στη διαμόρφωση του χορού. Δεν είναι απλά «διεύθυνση ακολούθηση», αλλά ένα παιχνίδι επικοινωνίας ανάμεσα στην ντάμα και τον καβαλιέρο. - Φώτης & ΛίντιαΟ Φώτης γνώρισε το tango σε μια milonga που βρέθηκε τυχαία, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η μαγική ενέργεια που ένιωσε μεταξύ των ζευγαριών αλλά και η περιέργεια του να δει τι «κρύβεται» μέσα σε αυτή την αγκαλιά, ήταν αυτά που τον ώθησαν πολύ γρήγορα στην πρώτη του σχολή tango. Από τότε αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτό και γέμισε την καθημερινότητα του με μαθήματα, προπονήσεις και σεμινάρια. Η Λίντια από την άλλη ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το χορό και τη μουσική. Το κλασικό μπαλέτο ήταν η μεγάλη της αγάπη, μέχρι που γνώρισε το tango με αφορμή μια παράσταση. Η μουσική, οι στίχοι αλλά και η δύναμη της ένωσης δυο ανθρώπων που μοιράζονται μια κοινή αγκαλιά, την έκαναν από τότε να επιλέξει το tango, ή μάλλον καλύτερα το tango επίλεξε εκείνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 και ταίριαξαν από την αρχή όχι μόνο ως χορευτές, αλλά και ως χαρακτήρες. Από τότε πραγματοποιούν σεμινάρια και shows στην Ελλάδα, συμμετέχουν σε μουσικοχορευτικές παραστάσεις και διαγωνισμούς, παραδίδουν μαθήματα και έχουν παρακολουθήσει από κοινού σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα με τους Leandro Oliver, Laila Rezk, Silvio La Via, Gabriel Misse, Natalia Hills, Alejandro Aquino, Fabian Peralta. Αν μπορούσαν να πουν με μια λέξη τι είναι το tango για αυτούς θα έλεγαν ''έμπνευση''...Έμπνευση να συνεχίζεις... να αγαπάς... να ονειρεύεσαι...

Τετάρτη

 • 18:00 - 19:00: Hip-Hop kidsΑφορά ηλικίες 7-12 ετών. Αν θέλετε ένα διασκεδαστικό, γεμάτο  ενέργεια και συναρπαστικό μάθημα που εστιάζει στις πιο δημοφιλείς χορευτικές κινήσεις το Hip-Hop είναι αυτό που ζητάτε!!! Στο τμήμα αυτό μαθαίνουμε τις βασικές κινήσεις του Hip-Hop καθώς και την απομόνωση αλλά και τον συντονισμό όλου του σώματος!!!   - Ηλίας ΗλίεβΟ Ηλίας Ηλίεβ επίσης γνωστός ως Icer (Άισερ) είναι street dance χορευτής εξειδικευμένος στο Popping και το Hip Hop. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Βουλγαρία μέχρι τα 9 του μετακόμισε στην Ελλάδα όπου ζει και σήμερα. Μέλος της χορευτικής ομάδας Hyperlink της Hoodgroove Management. Ο Icer έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους χορευτές και τις πιο επιτυχημένες ομάδες της street dance κοινότητας. Καθώς επίσης έχει και ο ίδιος αρκετά υψηλές διακρίσεις στο διαγωνιστικό χώρο ως μονάδα. Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους Popping χορευτές στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.
 • 19:00 - 20:00: Salsa cuban - BachataSalsa: Απο τους πιο δημοφιλείς χορούς, η σάλσα, έχει χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο!!! Για πολλούς δεν είναι απλά χορός είναι τρόπος ζωής. Η μουσική ...απερίγραπτη... σε αιχμαλωτίζει, σε κάνει να θέλεις να χορεύεις συνέχεια, να εκφράζεσαι, να δημιουργείς, να αυτοσχεδιάζεις... Είναι ο κοινωνικός χορός που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μοναδικός συνδυασμός που αλλάζει τον τρόπο ζωής σου, κάνοντας την καθημερινότητά σου... διασκέδαση! Bachata: Είναι ένας άκρως αισθησιακός κοινωνικός χορός που απαιτεί οι προκαταλήψεις και οι αναστολές να μείνουν στην άκρη... Χαρακτηριστικό της η έντονη κίνηση στους γοφούς!!! Αν και μπορεί να χορευτεί σε ανοιχτή στάση, μπορεί επίσης να χορευτεί σε πολύ κοντινή κλειστή θέση, αν η οικειότητα μεταξύ των παρτενέρ το επιτρέπει, με αποτέλεσμα δύο σώματα να κινούνται σαν ένα. Αυτό είναι που την καθιστά τόσο ελκυστική για ζευγάρια. - Πασχαλιά ΧωριανοπούλουΗ Πασχαλιά Χωριανοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Η ενασχόληση της με το χορό ξεκινάει απο τα παιδικά της χρόνια όπου διδάχτηκε παραδοσιακούς  ελληνικούς χορούς. Η πρώτη επαφή της με Latin χορούς και Oriental έγινε το 2008 και πολύ γρήγορα προχώρησε στον αθλητικό χορό με σημαντικές επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς. Κάποιες απο τις διακρίσεις είναι: 1η θέση one dance cha cha cha 1η θέση one dance rumba 3η θέση one dance samba 2η θέση στο Three dance (samba-cha cha cha-rumba) 1η θέση στο Three dance στο 8th IDTA Dance Contest 1η θέση στο Five dance στο 23rd Satolia Dance Festival Είναι κάτοχος του διπλώματος IDTA (International Dance Teachers Association) από το British Dance Council (BDC) , το οποίο και κατέκτησε με υψηλή βαθμολογία και διάκριση!
 • 20:00 - 21:00: Crossfit
  Η φιλοσοφία του CrossFit έχει ως άξονα τη βελτίωση όλων των χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου. Αυτά είναι η ακρίβεια, η ισορροπία, ο συντονισμός, η ευλυγισία, η ευκαμψία, η αντοχή, η καρδιοαναπνευστική αντοχή, η ταχύτητα, η ισχύς και η δύναμη. Fit για το CrossFit θεωρείται ένα άτομο που έχει καλλιεργήσει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και όχι κάποια από αυτά μεμονωμένα. Σε αυτό ακριβώς στοχεύουν οι προπονήσεις.
  - Γιώργος ΣιωνίδηςΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η ενασχόληση του με την γυμναστική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Είναι απόφοιτος της AF Studies με το δίπλωμα personal and weight trainer και έχει συμμετάσχει σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια επιμόρφωσης όπως το trx. Κατέχει επίσης πτυχίο πρώτων βοηθειών και ναυαγοσώστη. Εργάζεται ως personal trainer και ως mini group trainer. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκγύμναση με βάρη, με ιμάντες trx, κυκλική προπόνηση(cross training) και γενικά στην εκγύμναση με το βάρος του σώματος. Τέλος έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και κατέχει γνώσεις στον τομέα της υγιεινής διατροφής και στην διατροφή σε συνδυασμό με τον αθλητισμό.
 • 21:00 - 22:00: Σύγχρονο εφηβικό / ενηλίκων - Ελένη ΜητρούσηΗ Ελένη ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό στην ηλικία των 4 ετών. Κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας μοντέρνου χορού (ISTD), επαγγελματική εμπειρία στον κλασικό (RAD) και σύγχρονο χορό. Είναι απόφοιτη Pilates Instructor (mat & equipment) της Base Training Academy. Επίσης είναι πιστοποιημένη Instructor Zumba® Fitness, Zumba® Kids & Kids jr. και Strong by Zumba, καθώς και πιστοποιημένη Stretching Instructor από την BFS Academy. Έχει πολυετή εμπειρία ως Fitness Instructor και δασκάλα κλασικού, σύγχρονου και μοντέρνου χορού.

Πέμπτη

 • 17:00 - 18:00: Zumba kids ®

  Tέλειo για τους νεότερους Zumba® οπαδούς! Συνδυάζει τέλεια τη διασκέδαση μαζί με τον χορό, την γυμναστική και το παιχνίδι!!!

  Αφορά παιδιά 7-12 ετών και βοηθά στην ανάπτυξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

  Πέρα απο τα σωματικά οφέλη, βοηθά επίσης και στην ανάπτυξη του σεβασμού, της ομαδικότητας, της εμπιστοσύνης, της αυτοεκτίμησης, της μνήμης, της δημιουργικότητας και του συντονισμού!!!

  - Ελένη ΜητρούσηΗ Ελένη ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό στην ηλικία των 4 ετών. Κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας μοντέρνου χορού (ISTD), επαγγελματική εμπειρία στον κλασικό (RAD) και σύγχρονο χορό. Είναι απόφοιτη Pilates Instructor (mat & equipment) της Base Training Academy. Επίσης είναι πιστοποιημένη Instructor Zumba® Fitness, Zumba® Kids & Kids jr. και Strong by Zumba, καθώς και πιστοποιημένη Stretching Instructor από την BFS Academy. Έχει πολυετή εμπειρία ως Fitness Instructor και δασκάλα κλασικού, σύγχρονου και μοντέρνου χορού.
 • 18:00 - 19:00: Zumba ®
  Γυμναστική μαζί με χορό και διασκέδαση! Ακολουθείται εύκολα απο όλους!!! Γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα με έμφαση, λόγω των λάτιν ρυθμών, στους γλουτούς και τους κοιλιακούς. Συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες. H zumba δεν δρα μόνο στην υγεία του σώματος αλλά και της ψυχής, δημιουργώντας ευχάριστη διάθεση και μειώνοντας το στρες!!
  - Ελένη ΜητρούσηΗ Ελένη ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό στην ηλικία των 4 ετών. Κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας μοντέρνου χορού (ISTD), επαγγελματική εμπειρία στον κλασικό (RAD) και σύγχρονο χορό. Είναι απόφοιτη Pilates Instructor (mat & equipment) της Base Training Academy. Επίσης είναι πιστοποιημένη Instructor Zumba® Fitness, Zumba® Kids & Kids jr. και Strong by Zumba, καθώς και πιστοποιημένη Stretching Instructor από την BFS Academy. Έχει πολυετή εμπειρία ως Fitness Instructor και δασκάλα κλασικού, σύγχρονου και μοντέρνου χορού.
 • 20:00 - 21:00: Latin αρχαρίωνΣτο τμήμα αυτό διδάσκονται όλοι οι latin χοροί (Rumba, Cha Cha Cha, Mambo, Jive, Samba, Paso Doble). Αφορά όλους τους ενήλικες όλων των ηλικιών και αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο απο το άγχος και την καθημερινή πίεση! Για να ξεκινήσει κάποιος μαθήματα λάτιν χορών δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες ή ταλέντο. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση!!! Το μάθημα διαρκεί 55 λεπτά  και ο αριθμός των μαθητών στα ομαδικά τμήματα δεν ξεπερνάει τους 15. Το μάθημα ξεκινάει με τον δάσκαλο να εξηγεί και ταυτόχρονα να δείχνει τα βήματα ένα ένα, με τη συνοδεία της κατάλληλης μουσικής. Στη συνέχεια η σκυτάλη περνάει στους μαθητές που επαναλαμβάνουν τα βήματα μαζί με τον δάσκαλο. Το επόμενο βήμα είναι ο σχηματισμός ζευγαριών. Τελειώνοντας ένα μάθημα αυτό που απολαμβάνει κάποιος είναι η γνώση του καινούριου, η χαρά για την προσπάθεια που έκανε και η αδημονία της επόμενης φοράς. Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του χορού είναι αμέτρητα! Όταν χορεύουμε δεν κάνουμε αυτόματες κινήσεις μηχανικά, όπως όταν κάνουμε ποδήλατο ή όταν χρησιμοποιούμε κάποιο όργανο γυμναστικής. Ο χορός και ειδικά η απόδοση μιας δομημένης χορογραφίας απαιτεί σκέψη, ενεργοποίηση πολλών διανοητικών διεργασιών, συντονισμό και μνήμη. Ο χορός είναι καλλιτεχνική έκφραση, ταξιδεύει, ηρεμεί και εξευγενίζει την ψυχή! O χορός είναι μια από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις. Αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού, βοηθάει στις καύσεις του οργανισμού και επομένως συμβάλλει στην απώλεια κιλών.Ένας χρόνος συστηματικής ενασχόλησης με το χορό βοηθά στη σύσφιγξη των κοιλιακών, δυναμώνει τον κορμό και γυμνάζει τα άκρα, ενώ παράλληλα χαρίζει ευλυγισία. O μαθητής διδάσκεται να συντονίζει τα διάφορα μέλη του σώματός του, αποκτώντας αρμονία στην κίνηση. Επίσης, μέσα από το χορό, διδάσκεται κανείς να στέκεται και να περπατάει σωστά, ελέγχοντας το σώμα του. Όλα αυτά επιτυγχάνονται και με τη βοήθεια της διαφραγματικής αναπνοής, που ισχυροποιεί την καρδιά και διευρύνει την ελαστικότητα των πνευμόνων. Τα οφέλη, όμως, δεν είναι μόνο σωματικά. Η μουσική συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία και ο χορός είναι μια δυνατότητα έκφρασης, μια διέξοδος από την καθημερινότητα και το στρες. Ελάτε λοιπόν στην παρέα μας και γνωρίστε το μαγικό κόσμο του χορού!!! - Πασχαλιά ΧωριανοπούλουΗ Πασχαλιά Χωριανοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Η ενασχόληση της με το χορό ξεκινάει απο τα παιδικά της χρόνια όπου διδάχτηκε παραδοσιακούς  ελληνικούς χορούς. Η πρώτη επαφή της με Latin χορούς και Oriental έγινε το 2008 και πολύ γρήγορα προχώρησε στον αθλητικό χορό με σημαντικές επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς. Κάποιες απο τις διακρίσεις είναι: 1η θέση one dance cha cha cha 1η θέση one dance rumba 3η θέση one dance samba 2η θέση στο Three dance (samba-cha cha cha-rumba) 1η θέση στο Three dance στο 8th IDTA Dance Contest 1η θέση στο Five dance στο 23rd Satolia Dance Festival Είναι κάτοχος του διπλώματος IDTA (International Dance Teachers Association) από το British Dance Council (BDC) , το οποίο και κατέκτησε με υψηλή βαθμολογία και διάκριση!
 • 21:00 - 22:00: Salsa LA - BachataΤο LA style είναι από τα πιο δημοφιλή styles σαλσα στον κόσμο. Χορεύεται στο 1  και έχει πάρει την ονομασία του απο το Los Angeles, το Mambo, Jazz, Argentine Tango, Latin ballroom styles & Swing. Χορεύεται σε μια νοητή ευθεία γραμμή και γενικότερα περιέχει αρκετά πεσίματα στροφές & ακροβατικές φιγούρες. Ένα ακόμη στοιχείο που χαρακτηρίζει το L.A. style είναι τα «shines», που ουσιαστικά είναι ελεύθερα χορευτικά κομμάτια κατά τα οποία οι χορευτές εγκαταλείπουν προσωρινά τους ρόλους «καβαλιέρος-ντάμα» και χορεύουν ελεύθερα αυτοσχεδιάζοντας. - Υπερίων Βονισάκος & Εύα ΚλάδηΟ Υπερίων Βονισάκος ασχολείται με το χορό απο το 2011. Ειδικεύεται στο street latin dancing. Είναι δάσκαλος Salsa (L.A και N.Y) και Bachata. 'Εχει λαβει πολλές συμμετοχές σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ χορού της Ελλάδας και του εξωτερικού με πολλές διακρίσεις και πρώτες θέσεις. Η Εύα Κλάδη ασχολείται με το χορό απο την ηλικία των 5 ετών. Ξεκίνησε με κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Σήμερα διδάσκει Salsa (L.A. και N.Y) και Bachata. Έχει λάβει συμμετοχή σε διαγωνισμούς στις κατηγορίες ballroom standard και latin dances, με αρκετές πρώτες θέσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει συμμετοχή σε φεστιβάλ salsa&bachata της ελλάδας και του εξωτερικού.

Παρασκευή

 • 17:00 - 18:00: Latin παιδικόΤι καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους απο την συμμετοχή σε ένα group latin!! Ο χορός χαρίζει ευλυγισία και μαθαίνει το παιδί να στέκεται και να περπατά σωστά. Χορεύοντας, κινητοποιούνται όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος, σφίγγουν οι κοιλιακοί μύες, δυναμώνει ο κορμός και γυμνάζονται πόδια και χέρια. Ο μαθητής διδάσκεται να ελέγχει το σώμα του, με αποτέλεσμα να αποκτά αρμονία στην κίνηση. Τα οφέλη, ωστόσο, δεν είναι μόνο σωματικά: η μουσική συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία, ενώ ο χορός είναι μια δυνατότητα έκφρασης που τονώνει την αυτοπεποίθηση του παιδιού. - Πασχαλιά ΧωριανοπούλουΗ Πασχαλιά Χωριανοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Η ενασχόληση της με το χορό ξεκινάει απο τα παιδικά της χρόνια όπου διδάχτηκε παραδοσιακούς  ελληνικούς χορούς. Η πρώτη επαφή της με Latin χορούς και Oriental έγινε το 2008 και πολύ γρήγορα προχώρησε στον αθλητικό χορό με σημαντικές επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς. Κάποιες απο τις διακρίσεις είναι: 1η θέση one dance cha cha cha 1η θέση one dance rumba 3η θέση one dance samba 2η θέση στο Three dance (samba-cha cha cha-rumba) 1η θέση στο Three dance στο 8th IDTA Dance Contest 1η θέση στο Five dance στο 23rd Satolia Dance Festival Είναι κάτοχος του διπλώματος IDTA (International Dance Teachers Association) από το British Dance Council (BDC) , το οποίο και κατέκτησε με υψηλή βαθμολογία και διάκριση!
 • 18:00 - 19:00: Latin παιδικό προχωρημένωνΤο group αυτό αφορά όλα τα παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών. Χορεύοντας ασκείται όλο το σώμα, το παιδί μαθαίνει να στέκεται & να περπατάει σωστά αποκτώντας με τον καιρό αρμονία στην κίνηση & ευλυγισία. Επίσης ενεργοποιούνται όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος, δυναμώνει ο κορμός, τα πόδια, η πλάτη & τα χέρια, μακραίνει ο λαιμός & διατείνονται οι μύες. Ο χορός εκτός απο το σώμα ''γυμνάζει'' και το πνεύμα! Όταν χορεύουμε δεν κάνουμε αυτόματες κινήσεις μηχανικά, όπως όταν κάνουμε ποδήλατο ή όταν χρησιμοποιούμε κάποιο όργανο γυμναστικής. Ο χορός και ειδικά η απόδοση μιας δομημένης χορογραφίας απαιτεί σκέψη, ενεργοποίηση πολλών διανοητικών διεργασιών, συντονισμό και μνήμη. Ο χορός είναι καλλιτεχνική έκφραση, ταξιδεύει, ηρεμεί και εξευγενίζει την ψυχή. Μέσω του χορού διευρύνεται η φαντασία & η δημιουργική έκφραση. Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις, παραστάσεις, ανοιχτά μαθήματα τονώνει την αυτοπεποίθηση των παιδιών & τους δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις. - Πασχαλιά ΧωριανοπούλουΗ Πασχαλιά Χωριανοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Η ενασχόληση της με το χορό ξεκινάει απο τα παιδικά της χρόνια όπου διδάχτηκε παραδοσιακούς  ελληνικούς χορούς. Η πρώτη επαφή της με Latin χορούς και Oriental έγινε το 2008 και πολύ γρήγορα προχώρησε στον αθλητικό χορό με σημαντικές επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς. Κάποιες απο τις διακρίσεις είναι: 1η θέση one dance cha cha cha 1η θέση one dance rumba 3η θέση one dance samba 2η θέση στο Three dance (samba-cha cha cha-rumba) 1η θέση στο Three dance στο 8th IDTA Dance Contest 1η θέση στο Five dance στο 23rd Satolia Dance Festival Είναι κάτοχος του διπλώματος IDTA (International Dance Teachers Association) από το British Dance Council (BDC) , το οποίο και κατέκτησε με υψηλή βαθμολογία και διάκριση!
 • 19:00 - 20:00: Crossfit
  Η φιλοσοφία του CrossFit έχει ως άξονα τη βελτίωση όλων των χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου. Αυτά είναι η ακρίβεια, η ισορροπία, ο συντονισμός, η ευλυγισία, η ευκαμψία, η αντοχή, η καρδιοαναπνευστική αντοχή, η ταχύτητα, η ισχύς και η δύναμη. Fit για το CrossFit θεωρείται ένα άτομο που έχει καλλιεργήσει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και όχι κάποια από αυτά μεμονωμένα. Σε αυτό ακριβώς στοχεύουν οι προπονήσεις.
  - Άλκηστις ΜαυριδάκηΗ Άλκηστις Μαυριδάκη είναι απόφοιτος της AF Studies απο το 2011 ως personal trainer καθώς και trainer ομαδικών προγραμμάτων μυϊκής ενδυνάμωσης & χορογραφίας. Ασχολείται 6 χρόνια με το functional training καθώς είναι και κάτοχος διπλωμάτων bosu, trx, kettlebell, pilates mat και props. Έχει μεγάλη εμπειρία σε λειτουργικές προπονήσεις με εξοπλισμό και μη.
 • 20:00 - 21:00: Latin διαγωνιστικόΤο τμήμα αυτό αφορά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για αγωνιστικό χορό. Μέσω των μαθημάτων τους παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής τόσο σε Ελληνικούς όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού. Η πολυετής εμπειρία και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας αποτελούν εγγύηση για την πρόοδο των παιδιών. Ο χορός είναι ο πιο αποτελεσματικός και ο πιο ασφαλής τρόπος για να βελτιώσει το παιδί την συμπεριφορά του, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητά του μέσα από την ομαδική άσκηση και τον αθλητισμό, αλλά και ο πιο εύκολος και ο πιο δημιουργικός τρόπος για να γίνει το χόμπι του παιδιού μια ευχάριστη ενασχόληση, που θα είναι πλεονέκτημα στο επαγγελματικό του ξεκίνημα και στην μελλοντική του καριέρα. Εκτός από τα φυσικά οφέλη που δίνει ο χορός, δίνει επίσης  και συναισθηματικά οφέλη στα παιδιά, καθώς μαθαίνουν κοινωνικές δεξιότητες όπως η συνεργασία , η οικοδόμηση της αυτοεκτίμησης και η αλληλεπίδραση με άλλα παιδιά. Ένα παιδί που κάνει μαθήματα χορού θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να λειτουργεί αρμονικά μαζί με άλλα παιδιά μέσα σε μια ομάδα. Συνδυάζοντας την μουσική και την κίνηση , τα παιδιά μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη συγκέντρωση και αυτοέλεγχο. Μιμούνται τις κινήσεις των άλλων σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής και δίνουν την προσοχή τους στο δάσκαλο ώστε να απομνημονεύσουν τα μοτίβα των κινήσεων που δείχνει. Έτσι αναπτύσσουν τις δεξιότητες της καλύτερης ακρόασης και ελέγχουν την παρορμητικότητα τους φτάνοντας σταδιακά από την αταξία στην τάξη. Μέσα από τον χορό το παιδί αποκτά ωραία στάση, ρύθμιση σωματικού βάρους, ύψος, βελτίωση μυϊκής διάπλασης, τόνωση ευλυγισίας. Μαθαίνει να στέκεται και να περπατά σωστά ενώ αποτελεί ιδανική άσκηση για προβλήματα σκολίωσης, κύφωσης ή λόρδωσης. Όταν το παιδί σας μάθει ένα νέο βήμα ή όταν ολοκληρώσει μια μικρή χορογραφία, τότε θα αποκτήσει την αίσθηση της ολοκλήρωσης και έτσι θα αρχίζει να χτίζεται ο αυτοσεβασμός προς αυτήν. Τότε συνειδητοποιεί ότι μπορεί να ελέγχει το σώμα του και τις κινήσεις του και έτσι αναπτύσσει την αίσθηση της αυτονομίας. - Ανδρέας ΓρίβαςΞεκίνησε χορό το 1998. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος Associate τόσο στους latin όσο και στους ballroom χορούς. Η διαγωνιστική του πορεία άρχισε το 2000 και συνοδεύτηκε από νωρίς από μεγάλες επιτυχίες όπως κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας το 2000 και το 2002, και του Κυπέλου Ελλαδας το 2000 και το 2001, μερικές απο τις πολλές διακρίσεις που είχε είναι:
  • 1η θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2003 και 2005
  • 1η θέση στο Κύπελο Ελλάδος 2003 και 2004
  • 1η θέση στο Acropolis Open το 2003, 2004 και 2005
  • 2η θέση στο Acropolis Open το 2006
  • 6η θέση στο Διεθνές Κύπελο L'Espal de Ball 2005
  • Διακρίσεις σε Διεθνείς Open Διαγωνισμούς σε Albena, Bologna, Ρουμανία, Cervia, Slovenia, Basano, Kistelek, Πολωνία, συμπεριλαμβανομένης της 24η θέσης σε Albena και Cervia το 2004 και της 10ης θέσης στο Bologna Open
  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διαγωνιστικού latin χορού, συμπεριλαμβανομένων: Maurizio Vescovo και Melinda Törökgyörgy, Slavik Kryklyvyy, Emanuele Soldi, Elisa Nasato, Jukka Haapalainen και Sirpa Suutari, Andrej Skufca και Katarina Venturini, Jason Roditis και Tonia Kosovich, Barbara Ambrose και άλλων.  
 • 21:00 - 22:00: Solo διαγωνιστικό - Ανδρέας Γρίβας & Πασχαλιά Χωριανοπούλου

Σάββατο

 • 11:00 - 12:00: PilatesΠρόκειται για μέθοδο εκγύμνασης η οποία γυμνάζει όλο μας το σώμα, ενεργοποιεί εσωτερικούς μύες ενισχύοντας το κέντρο μας και βελτιώνοντας τη στάση του σώματος. Βοηθάει στην αποφυγή τραυματισμών στις καθημερινές μας δραστηριότητες και στην μείωση των πόνων στη μέση και τον αυχένα! - Ελένη ΜητρούσηΗ Ελένη ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό στην ηλικία των 4 ετών. Κατέχει δίπλωμα διδασκαλίας μοντέρνου χορού (ISTD), επαγγελματική εμπειρία στον κλασικό (RAD) και σύγχρονο χορό. Είναι απόφοιτη Pilates Instructor (mat & equipment) της Base Training Academy. Επίσης είναι πιστοποιημένη Instructor Zumba® Fitness, Zumba® Kids & Kids jr. και Strong by Zumba, καθώς και πιστοποιημένη Stretching Instructor από την BFS Academy. Έχει πολυετή εμπειρία ως Fitness Instructor και δασκάλα κλασικού, σύγχρονου και μοντέρνου χορού.
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
11:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30